mam do zakupienia turbine Garretta GT 1749VA, 038 145 702 G, T17858 - 3FDT11338 Możecie mi powiedziec jak z niej odczytać moc albo coś i czy nadaje sie do OCTY???
Mocy z turbiny sie nie odczytuje
GT1749VA - to turbina z ASZ - 130PD
GT1749VB - to turbina z ARL - 150PD
Jak masz troche czasu i checi to mozna to samemu zrobic. Nie jest to takie trudne. Chyba, ze chodzi o kwestie gwarnacji bo te skubance nie pozwalaja samemu.
Jak masz troche czasu i checi to mozna to samemu zrobic. Nie jest to takie trudne. Chyba, ze chodzi o kwestie gwarnacji bo te skubance nie pozwalaja samemu.
Czas może i bym znalazł, chęci mam, ale gorzej z umiejętnościami. Mikrofon chciałem podwiesić u sufitu, co wiąże sie według mnie z rozmontowaniem tapicerki, czego robić nie umiem
Tym bardziej nie mam pojecia jak to zgrać z radiem i gdzie co jak podłączyć.
Czas może i bym znalazł, chęci mam, ale gorzej z umiejętnościami. Mikrofon chciałem podwiesić u sufitu, co wiąże sie według mnie z rozmontowaniem tapicerki, czego robić nie umiem
Tym bardziej nie mam pojecia jak to zgrać z radiem i gdzie co jak podłączyć.
radio powinno miec specjalne wejscie na sygnal z glosnomowiacego
mikrofon montujesz wciskajac kabel pod slupek przy szybie a potem sobie spokojnie rozmontowywujesz dol deski i przeciagasz kabel paluszkami.
czlowiek na ziemi jest tylko sekunde, nie zmieni nic a zostawi burdel
Czy ktoś montował z Was zestaw głośnomówiący?
Jeśli tak to jakie ceny montażu i gdzie wykonać - okolice Warszawy.
Chodzi oczywiście o zestaw profesjonalny pod komórke, a nie typu żona i teściowa na tylnym siedzeniu
cześć - sam założyłem zestaw, ( w serwisie zawołali 350-400),
podarowałem sobie podłączenie pod radio ( mój JVC nie ma tej opcji ) . Sam montaż zajął mi ok 3 h, mikrofon mam założony na lewym górnym słupku, przewód jest chowany pod plastikową listwą ( której nie trzeba odrywać aby schować kabel - jedynie odchylić górną część ), głośnik mam zamontowany pod tablicą rozdzielczą przy nadkolu ( nie widać go - a słychać dobrze ) - centralka schowana w desce rozdzielczej za schowkiem przed gałką zmiany biegów, a słuchawka przykręcona do konsoli obok nawiewów. Wszystko działą bez zarzutu i pełen komfort podczas jazdy :drive:
Jak chcesz mogę zrobić zdjęcia .
cześć - sam założyłem zestaw, ( w serwisie zawołali 350-400),
podarowałem sobie podłączenie pod radio ( mój JVC nie ma tej opcji ) . Sam montaż zajął mi ok 3 h, mikrofon mam założony na lewym górnym słupku, przewód jest chowany pod plastikową listwą ( której nie trzeba odrywać aby schować kabel - jedynie odchylić górną część ), głośnik mam zamontowany pod tablicą rozdzielczą przy nadkolu ( nie widać go - a słychać dobrze ) - centralka schowana w desce rozdzielczej za schowkiem przed gałką zmiany biegów, a słuchawka przykręcona do konsoli obok nawiewów. Wszystko działą bez zarzutu i pełen komfort podczas jazdy
Jak chcesz mogę zrobić zdjęcia .
Czy mołbyś napisać lub dać foto jak rozebrać obudowę wokół dzwigni biegów.
Muszę sie dostać z boku pod climatronikiem.
Jak tym szarpię to się rusza ale nie chcę tego urwać.Zapewne jest to jakoś mocowane.
cicho, Staszek w samochodzie ma artystyczny nieład - tylko czasem ciężko się przepchnąć przez ten dobrobyt żeby dobrać się np do siakiejś diody :szeroki_usmiech
djczas thx za foto ale chodziło mi o coś innego. :wink:
Chodzi o plastik który jest przy nogach od strony pasażera na wysokości climatroniku.
U mnie wchodzą tam kable od głośnomówiącego którego muszę zmienić pod inny telefon.
[ Dodano: Sro 18 Sty, 06 09:50 ]
PS.Jak się wkleja fotki na forum :?:
Dodajesz zalacznik ktory spelnia wymagania, ktore sa podane. Nie ma tej opcji w szybkiej odpowiedzi tylko po wcisnieciu guzika odpowiedz.
Jak fotke potrzebujesz zmniejszyc mozna uzyc np Irfanview
A jak otwierasz schowek z tą 9500? Ja mam ja chyba jednak trochę niżej zainstalowaną. Bo u mnie bez problemu można wyjąc telefonik i otwierać schowek. A może to zdjęcie trochę przekłamuje?
pod schowkime masz trzy śrubki torx i po otwarci schowka masz dwie śrubki torx jak ci sie nie spieszy to w sobote pokaże ci jak to zrobić na zdieciach bo bede demontował
Komentarz